Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Naambadges klem

Naambadges gravure, 80x25 mm, Klem

Naam

Organisatie/titel

€12.69

Prijs incl. BTW

Tevredenheidsgarantie
Snelle levering

Productinformatie

Type:

Naambadges gravure

Breedte:

80 mm

Hoogte:

25 mm

Dikte:

1,6 mm

Bevestiging:

Klem

Productomschrijving

Materialen zoals plastic, aluminium, eco board, messing en hout zijn ideaal voor naambadges. Ze zijn mooi, voordelig en van hoge kwaliteit.

Naambadges zijn een leuke manier om een ontmoeting met een patiënt of klant persoonlijker te maken.

Naambadges zijn verkrijgbaar met twee verschillende bevestigingsmethoden. Welke het meest geschikt voor jou is, hangt af van hoe je het naambordje gaat dragen. Met een speld bevestig je een naambadge eenvoudig aan een T-shirt of andere kleding, maar er blijft wel een gaatje achter in de stof. Een alternatief is een magneet, deze bevestigingswijze is altijd goed.

In de online ontwerptool kun je snel en eenvoudig grote aantallen naambadges bestellen. Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een grotere bestelling naambadges, kun je contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag!

Naambadges gravure

Gegraveerde naambadges worden gemaakt van twee lagen kunststof laminaat, waarvan de bovenste laag de kleur van het bord bepaalt en de onderste bepaalt de kleur van de tekst. Alle kleurencombinaties vind je in onze online ontwerptool, waar je ook kunt kiezen uit verschillende vormen van het bordje. Het is ook mogelijk om een plaatje of logo aan een naambadge toe te voegen.

Gegraveerde naambadges worden vaak gebruikt in de zorg en in dienstverlenende branches.

Naambadges kleurenprint

Wij bieden naambadges met een kleurenprint van verschillende materialen: messing, vernikkeld messing (zilver), plastic, aluminium en hout. De badges gaan lang mee en kunnen in drie verschillende vormen worden besteld. Net als bij onze gegraveerde naambadges kun je een eigen plaatje of logo op de badge plaatsen. De tekst en de afbeelding worden daarna digitaal in kleur geprint. Voor onze naambadges maken we gebruik van spaanplaten van 4 mm dik van het type mdf (medium density fibreboard) met een fineerlaag van berkenhout, kersenhout en eikenhout.

Naambadges met een kleurenprint worden vaak gebruikt door gemeentes, scholen, banken en makelaars en op beurzen.

Naambadges Eco Board

Onze naambadges Eco Board zijn gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal dat bestaat uit kwaliteitskarton met een houtvezelkern van het merk Katz. Het materiaal heeft een gladde, matte, gelamineerde afwerking waardoor de kleuren van de digitale print helder en van hoge kwaliteit zijn.

Dit milieuvriendelijke en voordelige materiaal is vooral geschikt voor naambadges op bijvoorbeeld beurzen, cursussen, seminars en conferenties waar het belangrijk is dat het duidelijk is wat de naam en functie van de deelnemers zijn. Onze Eco Boards zijn ideaal voor wie op zoek is naar simpele naambadges voor kortdurende evenementen.

Als je voor je dagelijkse werk een naambadge zoekt die je een langere periode kunt gebruiken, raden we badges van plastic, aluminium, hout of messing aan. Deze materialen hebben een langere levensduur.

Wat vinden onze klanten?