Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Naambadges met magneet

Stijlvolle gepersonaliseerde naambadges met magneet zorgen voor een prettige en persoonlijke uitstraling van medewerkers richting bezoekers. Naambadges met magneet gaan lang mee en zijn een duurzaam alternatief. Mensen hebben vaak meerdere naambadges per jas of kledingstuk.

Waarom een magneet?

Naambadges met magneet zijn een soepele en makkelijke bevestigingsmethode voor als je voor verschillende kledingstukken je naambadge moet kunnen wisselen en bevestigen. De magneet laat geen gaten in de kleding achter en is sterk magnetisch. We bevestigen het magneetplaatje met zelfhechtende tape op de achterkant van je naambadge. Je pakt het bovenste magneetje eraf, plaats de naambadge op de gewenste plaats en zet de magneten aan elkaar vast - elk aan één kant van de stof.

Waar moet je naambadge zitten?

De meest voorkomende en meest formele plaats voor een naambadge met magneet is boven de linkerborst. Strategisch is het wat slimmer om de naambadge rechts te plaatsen. De badge is dan duidelijker zichtbaar als je iemand begroet. Maar het allerbelangrijkste is dat de badge op de juiste hoogte moet zitten - zodat hij makkelijk opvalt voor andere mensen - en dat hij makkelijk te lezen is.

Tips voor het ontwerpen van naambadges met magneet:

1. De tekst voor naam, beroep of bedrijf moet duidelijk zijn.

2. Kleurcombinaties: Als je een donkere achtergrond hebt, moet je een lichte tekst hebben. Als je een lichte achtergrond hebt, moet de tekst donker zijn. Als je een kleurrijke achtergrond hebt, kies je voor een effen tekst in grijs, wit of zwart.

3. Wordt de naambadge met magneet bij het werk gebruikt? Voeg dan het bedrijfslogo goed zichtbaar toe op je naambadge. Houd je daarbij aan de kleuren en lettertypen van het bedrijf.

4. Een symbool kan een onpersoonlijke en formele naamplaatje een aanzienlijk warmere uitstraling geven. Waarom geen smiley toevoegen? :)

Andere bestellers van naambadges met magneet vonden dit ook leuk:

Wat vinden onze klanten?