Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over kabellabels

Wij bieden kabelmarkering van gegraveerde kunststof die je eenvoudig online ontwerpt en bestelt met onze ontwerptool.

Kabelmarkering wordt vaak voor elektriciteitsinstallaties, in industriële omgevingen en voor machines gebruikt. Onze gegraveerde kunststof tags met vierkante gaatjes zijn speciaal ontworpen om kabels te markeren. Het duurzame en uv-bestendige materiaal is ideaal voor zware omstandigheden binnen en buiten.

Duidelijke kabelmarkering met gegraveerde plastic tags

Het is niet altijd zo'n goed idee om kabels met handgeschreven teksten te markeren. Zeker niet als het om kabels buitenshuis gaat. Onze kabelmarkering wordt gemaakt van gelamineerde kunststof die met een laser gegraveerd wordt, waardoor de tags niet worden verzwakt. Er zijn verschillende soorten kabelmarkeringen voor verschillende soorten omgevingen. Voor extra zware omgevingen kan het noodzakelijk zijn gebruik te maken van een roestvrije en zuurvaste kabelmarkering.

Ontwerp gegraveerde kabelmarkering in een kleur naar keuze

We bieden kabeltags in verschillende kleuren, zodat je je eigen kabelmarkering kunt ontwerpen. Door middel van lasergraveren kunnen er meerdere tekstregels op kabeltags worden aangebracht. Ook QR-codes en streepjescodes kunnen gegraveerd worden. Onze gegraveerde kabelmarkeringen worden geleverd met tiewraps die eenvoudig door de vierkante gaatjes worden geregen.

Wil je kabelmarkering met serienummers bestellen? Bij grotere aantallen bieden wij kwantumkorting die automatisch in de Bordenautomaat verrekend wordt. Als je vragen hebt, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling of een offerte wilt ontvangen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wat vinden onze klanten?