Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Soortgelijke categorieën

Informatie over magneten

Ontwerp online persoonlijke magneten in een uitvoering naar keuze. Wij hebben magneten waarvan het gehele oppervlak magnetisch is. Omdat ze goed hechten, zijn ze ideaal voor op auto's, koelkasten, vaatwassers, whiteboards en andere magnetische oppervlakken.

Persoonlijke magneten online

Wij maken persoonlijke magneten geheel naar jouw wens. Magneten kunnen voor van alles gebruikt worden: voor het ophangen van een boodschappenlijstje op de koelkast tot reclame maken voor je bedrijf op je auto. Onze sterke magneten zijn geschikt voor binnen en buiten en moeten voor een optimale hechting worden aangebracht op een schoon, droog en glad oppervlak.

Magneten met eigen print

Bij ons kun je magneten met je eigen print bestellen. Upload een logo of afbeelding of kies een van onze afbeeldingen in de Bordenautomaat. Wij voorzien onze magneten van een vierkleurige digitale print voor het beste resultaat en de hoogste kwaliteit.

Magneten – voordelige en eenvoudige marketing

Wil je reclame maken voor je bedrijf, een boodschap overbrengen of een tijdelijke aanbieding aan de man brengen? Een magneetbord op de auto is een eenvoudige, kostenefficiënte manier om je bedrijf zichtbaar te maken. Maak reclame voor je product, dienst of bedrijf en ontwerp een magneetbord met een naam, informatie en een logo dat je direct op de auto kunt bevestigen.

Onze sterke magneten zijn 0,6 mm dik en kunnen in een maat naar keuze worden besteld tot 900 x 1500 mm. Kies zelf de vorm, maat en kleur en upload een afbeelding naar keuze.

Wat vinden onze klanten?