Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over naamplaatjes brievenbus

Een naamplaatje brievenbus staat fraai en laat de buitenwereld zien wie er woont of van wie de brievenbus is. Zo'n bordje is weliswaar geen vereiste voor de krantenbezorger of de postbode, maar maakt hun werk wel makkelijker en zo zorg je ervoor dat je post goed bezorgd wordt. Bovendien is een naamplaatje op de brievenbus een gastvrij gebaar naar visite.

Bij de keuze voor een bordje zijn er een aantal belangrijke zaken om over na te denken. Behalve het kiezen van een kleur, vorm en ontwerp, kan het handig zijn om de meest voorkomende tekstvarianten die op een brievenbusbordje staan door te nemen.

Een passend naamplaatje voor de brievenbus maken

Naamplaatje op de brievenbus

Dit is een kleinere variant van het brievenbusbordje. Wat de tekst betreft staat op dit bordje vaak een achternaam of een bedrijfsnaam. Een naambordje is een eenvoudige manier om duidelijk te maken wie er in het huis woont of werkt.

Hier woont-bordje

Dit is een meer persoonlijke variant van een naambordje voor de brievenbus. Boven de naam staat 'Hier woont', iets wat natuurlijk logisch is, maar wat je bordje op je brievenbus veel uitnodigender maakt. 

Achternaam/hele naam

Op een naambordje voor de brievenbus kan alleen de achternaam van de bewoner staan, of zowel de voor- als achternaam. Het is een kwestie van smaak, maar als je in een portiekflat woont waar meerdere mensen dezelfde achternaam hebben, kan het handig zijn om ook je voornaam op de brievenbus te zetten.

Adres

Naast een naam op het brievenbusbordje, kiezen sommigen er ook voor om het adres te vermelden. Dit kan handig zijn voor de krantenbezorger en de postbode als er bijvoorbeeld geen huisnummerbordje aanwezig is. 

Ontwerp je brievenbusbordje met zorg, want zelfs het kleinste bordje kan belangrijke informatie bevatten.

Veelgestelde vragen

1. Hoe moet een naamplaatje brievenbus eruitzien?

Een naamplaatje voor op de brievenbus komt in veel vormen voor en kan gemaakt zijn van verschillende materialen en in diverse kleuren. Bordenmax biedt duurzame, weerbestendige naamplaatjes van gegraveerd kunststof. In de Bordenautomaat kun je zelf eenvoudig brievenbus naamplaatjes ontwerpen met een tekst en lay-out naar keuze. Ook kun je daar eventueel een afbeelding of een logo aan het bordje toevoegen. 

2. Welke bevestigingsmethode is het meest geschikt voor een brievenbus naamplaatje?

Een brievenbus naamplaatje kun je simpel en snel bevestigen met behulp van tape. Onze naambordjes van gegraveerd kunststof en aluminium kunnen besteld worden met een zelfklevende achterzijde. De tape plakt zeer goed en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, zolang de ondergrond schoon, droog en glad is. Wij bieden ook de optie om het bordje vast te schroeven. 

3. Is er een standaard maat voor brievenbusbordjes?

Het formaat van brievenbus naamplaatjes hangt af van de plek waar het bordje bevestigd moet worden. Is dat op een deur, op het postvakje in een flat of direct op de brievenbus? In de Bordenautomaat kun je bordjes geheel naar wens ontwerpen. Meet eerst de ondergrond waarop je het bordje wilt bevestigen en geef dan de gewenste maten aan in de Bordenautomaat. 

4. Welk materiaal is het meest geschikt voor op de brievenbus?

Wij bieden verschillende materialen die passen bij jouw wensen en de plek waar het bordje bevestigd wordt. Onze duurzame, robuuste kunststof naambordjes met gravure zijn een populair en voordelig materiaal dat geschikt is voor binnen en buiten. Dankzij de zelfklevende achterkant kunnen de bordjes eenvoudig bevestigd worden op een schone, droge ondergrond. Wij bieden ook stickers of vinylteksten voor wie op zoek is naar etiketten of losse letters. 

Bevestigingsmethode - Vinylteksten


5. Kan ik brievenbus naamplaatjes bestellen voor een appartementencomplex?

Ja. Wij bieden mooie kortingen bij grotere bestellingen van bijvoorbeeld vve's, hotels, verenigingen en andere collectieven. Op onze website kan eenvoudig een bestelling geplaatst worden en je ontworpen bordje wordt op je account bewaard, zodat je kunt inloggen en soortgelijke bordjes opnieuw kunt bestellen. Onze ervaren klantenservice helpt je met vragen over onze producten, materialen en je bestelling. 

6. Wat moet er op een brievenbusbordje staan? 

Welke informatie wil je op het naambordje zetten? Ontwerp het naambordje zoals jij dat wilt, met voor- en achternaam, het adres en/of een simpele boodschap zoals 'Geen reclame a.u.b.!' Bij ons kun je het bordje geheel naar wens aanpassen en in de gewenste kleur, vorm en maat en van het gewenste materiaal laten maken. Bekijk onze voorbeeldborden voor meer inspiratie.

Wat vinden onze klanten?