Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over naambordjes voordeur

Een voordeurbord kan onpersoonlijk en puur informatief zijn, maar kan ook verwelkomend en familiair zijn. Het ene is niet beter of slechter dan het andere. Alles hangt af van wat er zich achter de voordeur bevindt. Het is natuurlijk een groot verschil of het een naambordje op de voordeur van een gezin betreft of dat het om een naamplaat op de voordeur van een bankkantoor of een begrafenisonderneming gaat.

Het naambord moet in elk geval het juiste gevoel overbrengen. Wat wil je dat jouw voordeurbordje gaat overbrengen?

Veel particulieren en bedrijven kiezen ervoor om een naambordje op de voordeur te plaatsen. Het formaat en het ontwerp variëren sterk, maar ze vervullen allemaal ongeveer dezelfde functie: gasten welkom heten.

Naambordjes voordeur – tekstvarianten

Welkom

Dit is een van de meest voorkomende varianten. Een verwelkomende boodschap op een verwelkomend bordje. Vergeet niet dat in de eerste plaats de vorm van het bordje bepaalt hoe verwelkomend het bord overkomt, de tekst op zich is in mindere mate van belang.

Achternaam

'Welkom bij familie ...' Een leuke, persoonlijke manier om je bezoek een goede eerste indruk te geven. Meestal wordt alleen de achternaam van het gezin vermeld, maar sommige mensen kiezen ervoor om ook de voornamen van alle gezinsleden op het naambordje te zetten om het nog persoonlijker te maken.

Naam van het huis of de boerderij

Als je in een ouder huis of op een grote boerderij woont, kun je ook de naam van het huis of de boerderij op de naamplaat op de voordeur zetten. Zo benadruk je de geschiedenis van het gebouw en maak je de woning nog persoonlijker.

Naam en nummer

Als het huisnummer niet op een andere manier duidelijk aangegeven is, kan het handig zijn om ook het huisnummer op het huisnummerbord te zetten. Sommigen kiezen er zelfs voor om de straatnaam er ook bij te vermelden.

Wij bieden in ons ruime assortiment deurnaamborden in vele verschillende stijlen en kleuren.  Voor welk naambord ga jij kiezen?

Wat vinden onze klanten?