Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Soortgelijke categorieën

Informatie over nummerbordjes

Nummerbordjes, of in sommige gevallen huisnummerbordjes, worden gebruikt om een huisnummer aan te geven, het nummer van een brievenbus aan te duiden of een parkeerplaats te markeren.

Het meest klassieke nummerbordje is het witte bordje met zwarte cijfers op de gevel van een huis.

Nummerbordjes worden ook vaak in magazijnen of andere plekken met kasten en opslagruimtes gebruikt om aan te duiden waar wat ligt. Op die manier is het makkelijk om snel het artikel of het gereedschap te vinden waar je naar op zoek bent.

Nummerbordjes - Een paar voorbeelden

Een nummerbordje kan in veel verschillende situaties van pas komen. Hieronder vind je er een aantal. 

Kamernummer

In hotels is het gebruikelijk dat kamers met een nummerbordje gemarkeerd worden. Zo kunnen gasten eenvoudig de juiste kamer vinden. In conferentiecentra of kleine hotels met minder kamers krijgen de verschillende kamers vaak een naam in plaats van een nummer. 

Magazijn

In magazijnen zijn veel nummerbordjes te vinden. Als het magazijn een duidelijke indeling heeft, kun je snel het juiste artikel met behulp van het order- of artikelnummer vinden. Dit is zeer belangrijk voor een goede logistiek in grotere magazijnen. 

Parkeerplaats

Parkeerplaatsen kun je duidelijk markeren met een nummerbordje, zodat automobilisten weten waar ze mogen parkeren. Een alternatief is een parkeerplaatsbordje met het nummer van de kentekenplaat. Een ander alternatief is parkeerplaatsen een nummer geven dat overeenkomt met het huisnummer waar de bezoekers moeten zijn.

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?