Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over tekstbordjes

Bij ons ontwerp je tekstbordjes met leuke boodschappen of citaten. Er bestaan allerlei soorten tekstbordjes en ze zijn geschikt voor gebruik thuis, in een winkel of in een bedrijf.

Ontwerp bijvoorbeeld een uniek tekstbordje voor je huisdier! Met onze ontwerptool kun je persoonlijke tekstbordjes ontwerpen van verschillende materialen en in diverse kleuren en vormen, precies zoals jij het wilt.

Ontwerp tekstbordjes online

Bij ons vind je tekstbordjes van hout, kunststof, aluminium en messing. Maar ons assortiment bevat nog veel meer! Als je op zoek bent naar een tekstbordje voor op de koelkast of een tekst voor de auto, kun je hier zelf unieke tekstbordjes ontwerpen van slijtvast vinyl of met een magneet. Kies een materiaal in de ontwerptool en laat je creativiteit de vrije loop! Alleen je fantasie begrenst de mogelijkheden!

Tekstbordjes voor binnen en buiten

Ben je op zoek naar een houten tekstbordje als decoratie in huis? Onze houten tekstbordjes zijn geschikt voor gebruik binnen en kunnen aan de muur gehangen worden. Wat moet jouw tekstbordje overbrengen? Veel mensen kiezen ervoor om het huis te versieren met een mooi tekstbordje met teksten zoals 'Welkom bij familie ...' of 'Hier woont familie...'.

Anderen ontwerpen liever tekstbordjes met een inspirerende quote of een leuke boodschap. Als je op zoek bent naar een stevig, weerbestendig tekstbordje voor buiten, bijvoorbeeld voor op de brievenbus of op de voordeur, kun je kiezen voor een aluminium tekstbordje of een kunststof tekstbordje.

Deze materialen zijn duurzaam en zijn bestand tegen alle soorten weer. Naar welk soort tekstbordje je ook op zoek bent, wij kunnen je zeker helpen om het juiste tekstbordje te vinden.

Wat vinden onze klanten?