Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Tuinbordjes

Plastic borden gravure, 50x30 mm

€2.99

Prijs incl. BTW

Tevredenheidsgarantie
Snelle levering

Productinformatie

Type:

Plastic borden gravure

Breedte:

50 mm

Hoogte:

30 mm

Dikte:

1,6 mm

Bevestiging:

Geen

Productomschrijving

Tuinbordjes creëren niet alleen een ordelijke moestuin, maar maken de tuin ook mooier. Naast bloemen en planten kunnen ook stenen, tuinbeelden en bordjes bijdragen aan de oase die een tuin voor veel mensen is. Om het juiste gevoel te creëren kun je je eigen, persoonlijke tuinbordjes ontwerpen. Je bepaalt zelf de tekst, de vorm en het design.

De meeste mensen associëren tuinbordjes met die leuke bordjes die in de grond staan en aangeven hoe een plant of bloem heet, deze bordjes worden ook wel plantenbordjes genoemd. Er zijn natuurlijk ook andere bordjes in de tuin te vinden.

Verschillende soorten tuinborden

Wat wordt er verbouwd?

Het meest gebruikelijk is een bordje met de naam van het gewas dat verbouwd wordt. In zo'n geval heeft het bordje als functie te laten weten wat er uit de grond gaat komen, maar het kan ook informatie geven over de naam van de verschillende bloemen en planten die al uitgekomen zijn.

Welkom

Welkomstborden dienen niet alleen om gasten welkom te heten. Zulke borden zijn ook een vriendelijk gebaar voor iemand die in de tuin wil ontspannen.

Voor hondeneigenaren

In grote, openbare tuinen zijn borden die hondenbaasjes verzoeken om op te rapen wat honden achterlaten heel gebruikelijk. Voor zulke situaties kun je een bordje ontwerpen dat er vriendelijk uitziet en bij de stijl van de tuin past.

Levenswijsheden

Tuinbordjes met rustgevende levenswijsheden komen relatief vaak voor. Voorbeelden zijn: 'Deze tuin zal ooit perfect zijn ...' of 'Stressvrije zone'. Ze benadrukken vooral dat je mag genieten.

Bevestiging Tape 

Wat vinden onze klanten?