Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over affiches

Affiches, ook wel posters of aanplakbiljetten genoemd, zijn ideaal voor wie op een eenvoudige en voordelige manier een publiek wil aanspreken.

Grote affiches of posters worden vaak gebruikt voor beurzen, concerten en andere evenementen om interesse te wekken of informatie te geven. Een affiche of poster kan in een etalage of aan muren, deuren of aanplakborden worden gehangen, vaak op openbare plekken zoals winkelcentra, restaurants en winkels.

Vaak gebruiken winkels en bedrijven reclameaffiches om reclame te maken voor een merk of voor nieuwe producten of diensten. Kleine affiches of posters kunnen ook in huis opgehangen worden als fraai interieurdetail. Ontwerp je eigen reclameposters, aanbiedingsaffiches, verkiezingsposters en concertposters of ontwerp je eigen posters voor in huis in een maat en met een afbeelding naar keuze!

Onze Bordenautomaat biedt vele opties, zodat je zelf de kleur, vorm en afmetingen kunt bepalen. Upload eigen afbeeldingen of kies uit onze afbeeldingen in de Bordenautomaat. Onze affiches hebben een minimale afmeting van 100 x 100 mm tot maximaal 4000 x 1200 mm.

Ze worden eenzijdig bedrukt door middel van een digitale print. Het materiaal is hoogwaardig fotopapier van 0,214 mm (214 μm) dik. Onze affiches kunnen binnen en buiten gebruikt worden, maar binnen gaan ze langer mee. De levensduur voor gebruik buiten is drie maanden.

Toepassingen

  • Affiches zijn ideaal voor bedrijven en winkels die reclame willen maken voor een merk, een product of een dienst. Een groter affiche trekt de aandacht en kan inspireren.
  • Ontwerp unieke affiches voor aanbiedingen, beurzen, concerten, verjaardagen en andere gelegenheden.
  • Ontwerp posters voor de slaapkamer, woonkamer, keuken, kinderkamer of werkkamer. Een poster is een eenvoudige en voordelige manier om een lege muur tot leven te wekken.

Wat vinden onze klanten?