Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Huisbord glanzend messing zwarte tekst ovaal met lijst

Bordjes van messing, 165x78 mm, Messing, Schroef

€48.29

Prijs incl. BTW

Tevredenheidsgarantie
Snelle levering

Productinformatie

Type:

Bordjes van messing

Breedte:

165 mm

Hoogte:

78 mm

Dikte:

0,51 - 8 mm

Materiaal:

Messing

Bevestiging:

Schroef

Productomschrijving

Heb je gewone standaard huisbordjes nodig voor de VvE of het bedrijf?

Huis naambordjes, of gevelbordjes zoals ze ook wel genoemd worden, worden vooral gebruikt om het huisnummer te laten zien.

De huis naambordjes kunnen ook worden gebruikt om te laten zien welk gezin er in het huis woont of welk bedrijf er gevestigd is.

Zelfs als het naambordje een vooral praktische functie heeft kun je een gevelbordje een persoonlijk en mooi design geven. Met verschillende materialen, afmetingen, tekstsoorten en kleuren kun je eenvoudig een uniek een huisnummerbord maken dat perfect bij de gevel van het huis past.

Hoewel de categorie huisbordjes uit veel verschillende bordjes bestaat, wordt zo'n bordje vooral geassocieerd met een gevelbordje dat het huisnummer toont. Hier zijn drie gebruikelijke opties voor.

Montage-instructies - Schroef met schroefdop 

Naambordjes huis - met of zonder straatnaam?

Huisnummer

Op de meest voorkomende variant van huis naambordjes staat alleen het huisnummer. Vooral het vierkante nummerbordje met een witte achtergrond en zwarte cijfers komt vaak voor. In onze online ontwerptool kun je zelf de kleur, de vorm, het materiaal en het lettertype kiezen om een persoonlijk en goedkoop huisnummerbord te maken. 

Straat en huisnummer

Sommigen willen niet alleen een huis naambordje maken met het huisnummer erop, maar zetten ook de straatnaam op het huisbordje. Zulke bordjes zie je vaak op huizen die op de hoek van twee verschillende straten gelegen zijn. In zo'n geval kan het lastig zijn te weten in welke straat het huis staat als het niet duidelijk op het huisbord vermeld staat. Als de voordeur om de hoek is, kun je een bordje met ‘ingang om de hoek’ maken.

Letters in plaats van cijfers

Door het huisnummer uit te schrijven in letters in plaats van aan te geven met cijfers maak je van je gevelbordje iets bijzonders. Je kunt bijvoorbeeld ZEVEN op je bordje zetten in plaats van het getal 7. Door het uitschrijven van het huisnummer is het nog makkelijker om je huisnummerbord een persoonlijke stijl te geven. 

Wat vinden onze klanten?