Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

De laatste jaren is het erg populair geworden om de kinderwagen te versieren met een zogenaamd kinderwagenbord. Zo'n bord ziet eruit als een kentekenplaat voor een auto, maar wordt aan de kinderwagen gehangen en kan worden voorzien van een zelfgekozen tekst. Het meest gebruikelijke is dat het kinderwagenbord de naam van het kind laat zien, maar natuurlijk bepaalt de fantasie welke tekst aan de omgeving wordt gecommuniceerd.

Het bevestigen van een kinderwagenbord aan de kinderwagen heeft zowel als doel om aan de omgeving te laten zien hoe het kind in de kinderwagen heet, als om een persoonlijk tintje aan de kinderwagen te geven. Naast het schrijven van de naam van het kind op het bord, is het gebruikelijk om een klein symbool of afbeelding op het bord te hebben.

Persoonlijke kinderwagenborden

Omdat kinderwagenborden lijken op kentekenplaten voor auto's, kiezen veel mensen ervoor om de geboortedatum van het kind daar te schrijven waar normaal gesproken de belastingsticker zit. Andere opties zijn bijvoorbeeld het EU-symbool of een Zweedse vlag. Hierdoor lijkt het kinderwagenbord zoveel mogelijk op een kentekenplaat van een auto.

Anderen kiezen ervoor om de interesses van het kind naar voren te brengen met een afbeelding van bijvoorbeeld een bal of een stripfiguur. Waarom niet laten zien hoe geliefd het kind is door een groot hart op het bord te hebben? Het is ook mogelijk om de bijnaam van het kind op het bord te schrijven, om nog meer persoonlijkheid toe te voegen. Het is echter belangrijk om je bewust te zijn van het feit dat bijnamen snel kunnen veranderen in de loop van de tijd of verkeerd begrepen kunnen worden door anderen.

Maak je eigen persoonlijke bord voor de kinderwagen door kleur, vorm, tekst en afbeeldingen te kiezen. Laat het bord de interesses, geboortejaar of persoonlijkheid van je kind weerspiegelen.

Wat vinden onze klanten?