Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Aluminium Borden

Als je een metalen bord wilt, dan is aluminium een uitstekende keuze. Aluminium borden zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn zeer geschikt voor buiten. Ze kunnen reflecterend zijn, wat ideaal is als ze als verkeersbord moeten fungeren.

Ze kunnen in afmetingen van 70x30 mm tot 2000x1200 mm besteld worden en ze zijn standaard 1,5 mm dik. Tekst en afbeeldingen worden digitaal afgedrukt en het bord wordt tot slot voorzien van een laminaatlaag met uv-bescherming.

Aluminium borden kunnen aan de muur of aan een andere vlakke ondergrond bevestigd worden met schroeven, tape of met een afstand tussen de muur en het bord. Monteer het bord door middel van vlagmontage om het bord van de gevel of de muur uit te laten steken. De borden kunnen ook met een buisklem aan een paal bevestigd worden, op voorwaarde dat de paal een diameter heeft van 50-65 mm.

Gebruiksmogelijkheden

Een metalen bord van aluminium is mooi en behoudt de hoogwaardige kwaliteit. Aluminium is geschikt voor kleine en grote borden.

  • Verkeersborden, straatnaamborden en parkeerborden zijn doorgaans van aluminium, zodat ze extra lang meegaan. Het is bovendien verstandig om dit soort borden met een reflecterende afwerking te bestellen, zodat ze ook in het donker zichtbaar zijn. 
  • Entreeborden voor bedrijven, winkels en andere gebouwen moeten vaak van zeer goede kwaliteit zijn. In dat geval is aluminium een goed alternatief. Bovendien ziet aluminium er mooi en professioneel uit. 
  • Als je een kantoorbord of een ander type bord met een exclusievere look wilt, dan is aluminium een echte aanrader.
Created with Fabric.js 1.7.9

Aluminium bord

300x300 mm

€70.49 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 Aggemastate 76

Aluminium bord

500x100 mm

€45.87 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 RIJ LANGZAAM! SPELENDE KINDEREN

Aluminium bord

400x400 mm

€95.95 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.22 20

Aluminium bord

160x150 mm

€38.02 incl. BTW

Wat vinden onze klanten?