Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Aluminium borden

Als je een metalen bord wilt, dan is aluminium een uitstekende keuze. Aluminium borden zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn zeer geschikt voor buiten. Ze kunnen reflecterend zijn, wat ideaal is als ze als verkeersbord moeten fungeren.

Ze kunnen in afmetingen van 70x30 mm tot 2000x1200 mm besteld worden en ze zijn standaard 1,5 mm dik. Tekst en afbeeldingen worden digitaal afgedrukt en het bord wordt tot slot voorzien van een laminaatlaag met uv-bescherming.

Aluminium borden kunnen aan de muur of aan een andere vlakke ondergrond bevestigd worden met schroeven, tape of met een afstand tussen de muur en het bord. Monteer het bord door middel van vlagmontage om het bord van de gevel of de muur uit te laten steken. De borden kunnen ook met een buisklem aan een paal bevestigd worden, op voorwaarde dat de paal een diameter heeft van 50-65 mm.

Lees verder
Ontwerp uw bord hier

Voorbeeld van Aluminium bord

Created with Fabric.js 1.7.22 20

Aluminium bord

160 x 150 mm

€38.96

Created with Fabric.js 1.7.9

Aluminium bord

300 x 300 mm

€72.25

Created with Fabric.js 3.4.0

Aluminium bord

400 x 100 mm

€43.49

Created with Fabric.js 1.7.9 RIJ LANGZAAM! SPELENDE KINDEREN

Aluminium bord

400 x 400 mm

€98.32

Created with Fabric.js 1.7.9 Grandad Bill's GREENHOUSE

Aluminium bord

200 x 120 mm

€43.55

Gebruiksmogelijkheden

Een metalen bord van aluminium is mooi en behoudt de hoogwaardige kwaliteit. Aluminium is geschikt voor kleine en grote borden.

  • Verkeersborden, straatnaamborden en parkeerborden zijn doorgaans van aluminium, zodat ze extra lang meegaan. Het is bovendien verstandig om dit soort borden met een reflecterende afwerking te bestellen, zodat ze ook in het donker zichtbaar zijn. 
  • Entreeborden voor bedrijven, winkels en andere gebouwen moeten vaak van zeer goede kwaliteit zijn. In dat geval is aluminium een goed alternatief. Bovendien ziet aluminium er mooi en professioneel uit. 
  • Als je een kantoorbord of een ander type bord met een exclusievere look wilt, dan is aluminium een echte aanrader.

Wat vinden onze klanten?