Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over naambadges met speld

Naambadges met speld gaan lang mee en zijn een duurzaam alternatief. Mensen hebben vaak meerdere naambadges per jas of kledingstuk.

Stijlvolle gepersonaliseerde naambadges met speld zorgen voor een prettige en persoonlijke uitstraling van medewerkers richting bezoekers.

Waarom een speld?

Naambadges met speld zijn een soepele en makkelijke bevestigingsmethode voor als je voor verschillende kledingstukken je naambadge moet kunnen wisselen en bevestigen. Op de achterkant van de naambadge zit de speld die je heel eenvoudig door het materiaal van je kleding steekt. Je zet de naald vervolgens vast in het kapje.

Waar moet je naambadge zitten?

De meest voorkomende en meest formele plaats voor een naambadge met speld is boven de linkerborst. Strategisch is het wat slimmer om de naambadge rechts te plaatsen. De badge is dan duidelijker zichtbaar als je iemand begroet. Maar het allerbelangrijkste is dat de badge op de juiste hoogte moet zitten - zodat hij makkelijk opvalt voor andere mensen - en dat hij makkelijk te lezen is.

Tips voor het ontwerpen van naambadges met speld:

1. De tekst voor naam, beroep of bedrijf moet duidelijk zijn.

2. Kleurcombinaties: Als je een donkere achtergrond hebt, moet je een lichte tekst hebben. Als je

een lichte achtergrond hebt, moet de tekst donker zijn. Als je een kleurrijke achtergrond hebt, kies je voor een effen tekst in grijs, wit of zwart.

3. Ga je op een event of beurs staan en wil je nieuwe klanten of investeerders lokken? Voeg dan het bedrijfslogo goed zichtbaar toe op je naambadge. 

4. Een symbool kan een onpersoonlijke en formele naamplaatje een aanzienlijk warmere uitstraling geven. Waarom geen smiley toevoegen? :)

Andere bestellers van naambadges met naald vonden dit ook leuk:

Wat vinden onze klanten?