Plastic Borden

Op onze plastic borden graveren we tekst en eventuele afbeeldingen met een laser. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer voordelig. Ze worden binnen en buiten gebruikt en gaan zelfs buiten lang mee. 

Het kleinste formaat dat wij aanbieden is 25x10 mm en het maximum is 425x295 mm. Alle plastic borden zijn 1,6 mm dik. Ze worden gemaakt van twee lagen kunststof laminaat, waarvan de bovenste de kleur van het bord bepaalt en de onderste bepaalt de kleur van de tekst. Alle kleurcombinaties vind je in de Bordenautomaat, waar je ook kunt kiezen uit verschillende vormen van het bord.

Plastic borden kunnen op een vlakke ondergrond bevestigd worden met schroeven, tape, schroeven én tape, een magneetstrip of zuignappen. Ze kunnen ook aan een haakje of spijker worden gehangen of in een bordhouder aan de muur worden gemonteerd. Als je het bordje op een tafel wilt zetten, dan is een tafelstandaard een goede keuze.

Gebruiksmogelijkheden

Gegraveerde plastic borden zijn in de meeste gevallen een goede keuze. Als je een bord nodig hebt dat groter is dan 425x295 mm of als het belangrijk is dat de afbeelding in kleur is, dan raden we een aluminium bord aan. Plastic borden worden onder andere vaak gebruikt voor:

  • Deurborden. Plastic borden zijn voordelig en kunnen eenvoudig aan de deur gemonteerd worden met behulp van tape, schroeven of allebei.
  • Brievenbusbordjes. Deze bordjes zijn ideaal als ze van kunststof zijn, want ze zijn klein en zijn jarenlang bestand tegen weer en wind. De meest voorkomende bevestigingswijze is tape.
  • Plastic typeplaatjes zijn voordelig en een mooie manier om orde te scheppen. Ze worden veelvuldig gebruikt door HVAC- en elektriciteitsbedrijven. Het is vaak voldoende om ze met tape te bevestigen, maar ze kunnen ook met schroeven gemonteerd worden. 
  • Naamborden zijn vaak van kunststof en kunnen op verschillende manieren worden bevestigd.
  • Informatieborden in alle soorten en maten, voor particulieren, bedrijven en organisaties. Plastic is een goede materiaalkeuze, want plastic borden zijn voordelig en zijn een mooie manier om informatie te verstrekken.
Created with Fabric.js 1.7.9 WC

Plastic bord

100x150 mm

€13.27 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9

Plastic bord

90x90 mm

€9.61 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 PAS OP Vorkheftruck

Plastic bord

210x295 mm

€45.62 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9 GEEN ONGEADRESSEERD RECLAMEDRUKWERK WÉL HUIS AAN HUIS BLADEN NEE JA

Plastic bord

150x40 mm

€8.85 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.9

Plastic bord

200x200 mm

€29.23 incl. BTW

Wat vinden onze klanten?