Informatie over COVID-19: wij produceren en leveren zoals gewoonlijk.

Lees meer.

Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Reflecterende borden

Ontwerp je eigen reflecterende borden met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden.

Tevredenheidsgarantie
Lage prijzen
Snelle levering
Eenvoudige bestelling
Wij compenseren het klimaat!

Veel borden moeten zowel overdag als in het donker goed gezien en gelezen kunnen worden. Reflecterende borden zijn ook buiten in het donker optimaal zichtbaar. Een reflecterend bord wordt vaak gebruikt om te waarschuwen, te informeren en om de veiligheid in werkomgevingen te waarborgen. Veel voorkomende voorbeelden van reflecterende borden zijn evacuatieborden, verbodsborden, brandveiligheidsborden, waarschuwingsborden en gebodsborden. 

Populaire voorbeelden

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminium borden

500 x 100 mm

€52.59

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminium borden

500 x 100 mm

€52.59

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Reflecterende borden

In onze Bordenautomaat kun je reflecterende aluminiumborden ontwerpen in een kleur en vorm naar keuze. Maak een reflecterend 'spelende kinderen'-bord om weggebruikers aan te sporen snelheid te minderen of een huisnummerbordje dat ook in het donker goed te zien is. Er is volop keuze in de Bordenautomaat!

Reflecterende borden van aluminium

Onze reflecterende aluminiumborden kunnen besteld worden in een formaat van maximaal 2000 x 1200 mm. De reflecterende afwerking is geclassificeerd volgens RA1 en is 140 micrometer dik. De borden zijn vlak en zijn 1,5 mm dik. Ze worden voorzien van een reflecterende coating met uv-bescherming om slijtage en het vervagen van de kleuren tegen te gaan.

In onze Bordenautomaat kun je alles ontwerpen van reflecterende 'spelende kinderen'-borden en parkeerborden tot mooie huisnummerbordjes die ook in het donker goed zichtbaar zijn. De borden kunnen met een van onze bevestigingsmethoden gemonteerd worden: buisklem, tape of schroef.

Wat vinden onze klanten?