Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Roll-up banners

Ben je op zoek naar een draagbare reclamezuil of display die makkelijk te hanteren is? Dan zijn onze roll-up banners een goede keuze. Onze roll-up banners worden geleverd met een draagtas en zijn eenvoudig te vervoeren en te monteren.

Ze kunnen op vele manieren gebruikt worden. Een roll-up banner is ideaal voor een presentatie of als display op beurzen, voor events en in winkels. Het is een uitstekend middel om een boodschap over te brengen op bijvoorbeeld een tentoonstelling of een beurs. Het product is bedoeld voor gebruik binnenshuis (bij gebruik buitenhuis kan het product omvallen).

Een roll-up banner bestaat uit een aluminium houder (850 of 1000 mm breed) die met een dubbele, uitklapbare voet op de grond staat. De banner trek je uit de houder en bevestig je met behulp van een stang aan de achterkant. We hebben roll-up banners in twee verschillende afmetingen: 850 x 2000 en 1000 x 2000 mm. 

In de Bordenautomaat kun je zelf je eigen roll-up banner ontwerpen! Voeg zelf een tekst en een afbeelding toe in de kleuren die jij wilt.

Roll-up banner Standaard

We drukken op een gladde, stabiele petfilm (polyester) die vrij is van pvc en een matzijden finish heeft. Dit zorgt voor een afdruk van hoge kwaliteit. Dikte: 220 µ. Verduisterend met grey-back en 100% curlfree. 

Roll-up banner ECO

We drukken op stevig, stabiel geweven polyester van topkwaliteit met brandklasse B-s1,dO (Europese standaard). Dikte: 330 µ. Het materiaal is 100% verduisterend met een grijze achterkant en heeft een printzijde die niet reflecteert. Aanbevolen voor min of meer alle openbare ruimtes zoals kantoren, beurzen, winkels, ziekenhuizen, hotels etc. waar milieugecertificeerde materialen vereist worden. Gecertificeerd volgens GREENGUARD GOLD. 

Gebruiksmogelijkheden: 

  • Roll-up banners zijn ideaal voor gebruik binnenshuis, zoals beurzen, tentoonstellingen en andere evenementen. 
  • Ze zijn een uitstekend middel om een boodschap over te brengen of reclame te maken voor een merk. Omdat het een handig, effectief en voordelig marketingproduct is, gebruiken veel bedrijven roll-up banners voor reclamedoeleinden.
Created with Fabric.js 1.7.19 ENVIRONMENT CONGRESS

Roll-up

850x2000 mm

€111.04 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.19 U O L O R C CONFERENCE 6-7 September Welcome!

Roll-up

850x2000 mm

€111.04 incl. BTW

Created with Fabric.js 1.7.19 AMSTERDAM dansschool Welkom! • Street • Contemporary • Hiphop

Roll-up

1000x2000 mm

€111.04 incl. BTW

Wat vinden onze klanten?