Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over autostickers

Autostickers brengen niet alleen je bedrijf of je boodschap op de auto, maar het ziet er zowel professioneel als stijlvol uit.

We bieden een breed scala stickers aan voor alle soorten voertuigen. Maak eenvoudig autostickers in elk ontwerp. De stickers zijn eenvoudig te monteren en te verwijderen.

Bevestigingsmethode - Vinylteksten

Breng je bedrijf op een eenvoudige en betaalbare manier op de markt

Stickers zijn een eenvoudige, effectieve en betaalbare manier om je bedrijf, winkel of dienst op de markt te brengen. Je handelsmerk wordt zichtbaar gemaakt voor potentiële klanten met behulp van kleur, vorm en afbeelding of logo die eenvoudig direct op het voertuig kan worden aangebracht. Zelfklevende stickers zie je vaak op bedrijfsauto's waar met de bedrijfsnaam en het logo duidelijk is van wie de auto is.

Onze autostickers zijn te bestellen met een gekleurde achtergrond of als transparant. Welke optie het beste voor je is, hangt af van waar de sticker moet worden gemonteerd. We raden je aan om een andere achtergrondkleur te kiezen dan de kleur van je auto. De autosticker is dan beter zichtbaar.

In onze ontwerptool kies je de gewenste maat, kleur en vorm. In ons beeldarchief kunt u kiezen uit bestaande afbeeldingen of je eigen motief of logo uploaden.

Duurzaam materiaal

Onze autostickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl. Het ontwerp wordt gedrukt in een UV-printer die een hoge kwaliteit en duurzaamheid garandeert. Het materiaal is bedoeld voor zowel binnen- als buitengebruik en is weerstaat weer en wind.

Monteer Autostickers - hier is hoe:

Door deze stappen te volgen, kun je de sticker al op je auto aanbrengen:

1. SCHOON
Reinig het oppervlak van de auto waar je de sticker wilt bevestigen. Zorg ervoor dat het oppervlak vóór het aanbrengen droog, glad en vrij van vuil en vet is.

2. TOEPASSEN
Verwijder de beschermfolie van de sticker en bevestig deze aan het oppervlak met behulp van de montageschraper die bij de bestelling wordt geleverd.

3. AANPASSEN
Zorg ervoor dat u luchtbellen verwijdert door de schraper vanuit het midden van het embleem naar buiten te trekken totdat er geen luchtbellen meer zijn.

Autostickers - voor de deur, achterruit of voorruit?

Onze autostickers kunnen op alle oppervlakken van de auto worden bevestigd. Onze stickers kunnen rechtstreeks op de autodeur of op de autoruit worden aangebracht. Bij ons is het mogelijk om achterruit stickers, voorruit stickers, stickers voor EPA en andere voertuigen te ontwerpen. Hoe u ervoor kiest om je sticker te ontwerpen, hangt af van waar de bumpersticker moet komen.

Hier kun je zelf de kleur en vorm kiezen. We kunnen je sticker ook contoursnijden, wat een gewaardeerd alternatief is voor degenen die hun logo naar wens willen uitsnijden.

Wie alleen een tekst of afbeelding zonder achtergrond wil, kiest best een vinyltekst. Uitgesneden tekst of afbeelding in vinyl is een even populair alternatief dat velen ervoor kiezen om aan de auto te bevestigen.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe plak ik een sticker op de auto?

Bij lage buitentemperaturen wordt aanbevolen om het oppervlak waar de sticker moet worden bevestigd te verwarmen. Hier kan een heteluchtpistool of föhn worden gebruikt. De sticker hecht beter en er is minder kans op breuk.

Begin met het reinigen van het oppervlak waar je de sticker wilt bevestigen. Als het oppervlak niet schoon wordt van water, probeer dan bijvoorbeeld wasmiddel te gebruiken. Zorg ervoor dat de ondergrond droog en vet- en vuilvrij is voordat je met de montage begint. Trek voorzichtig de beschermfolie van de sticker af. Gebruik de meegeleverde montageschraper en schraap voorzichtig vanuit het midden van de sticker naar de buitenkant om eventuele vloeistof- of luchtbellen te verwijderen.

Kan ik mijn bedrijfslogo op een sticker bedrukken?

Ja. Je kun unieke Autostickers met opdruk maken om je handelsmerk of bedrijf zichtbaar te maken. Upload je motief of je bedrijfslogo direct op de website en ontwerp naar eigen wens.

Houden de Autostickers het wassen?

Ja. Onze autostickers worden digitaal bedrukt en voorzien van een beschermend laminaat. Dit maakt de Autostickers duurzaam voor het wassen van de auto.

Hoe verwijder ik stickers het beste van de auto?

Om schade aan de autolak te voorkomen, moet de sticker worden opgewarmd voordat deze wordt verwijderd. Dit kan met behulp van een föhn die de kans op beschadiging van de lak verkleint. Probeer eerst de sticker in de hoeken voorzichtig los te trekken. Verwarm nog meer met een föhn als de autosticker niet loslaat.

Naast autostickers hebben we nog meer stickers, zie: waarschuwingsstickers, bestelstickers, vloerstickers, brandweerstickers, milieustickers, bootstickers, Autostickers. Bekijk hier de verzamelde stickers.

Heb je veel stickers nodig?

Mist u een sticker of wil je hulp bij het maken van veel stickers? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Wat vinden onze klanten?