Klik hier om jouw bordje te ontwerpen

Borden

Laat je inspireren door onze voorbeeldborden hieronder of begin meteen met het ontwerpen van je eigen bord.

Eenvoudige bestelling
Snelle levering
Lage prijzen
Tevredenheidsgarantie
Wij compenseren het klimaat!

Populaire voorbeelden van tekstborden

Created with Fabric.js 3.4.0

Bordjes van messing

104 x 60 mm, Messing

€39.64

Created with Fabric.js 3.6.0

Plastic borden gravure

150 x 150 mm

€20.82

Created with Fabric.js 3.6.3

Acryl borden

210 x 150 mm, Acryl

€64.48

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminium borden

160 x 150 mm, Aluminium

€37.45

Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over tekstborden

Er zijn veel verschillende borden met nog meer verschillende functies. Is het doel van het bord om ergens aandacht voor te vragen, de weg te wijzen, informatie te verstrekken of moet het een gevoel van herkenning oproepen? We willen in jouw behoeften voorzien en hebben daarom de online ontwerptool de Bordenautomaat ontworpen, waarmee je uit duizenden opties kunt kiezen om je eigen tekstbord te ontwerpen waarvan je zelf de lay-out bepaalt.

Ontwerp eenvoudig je eigen tekstborden online

Borden met een tekst en afbeelding zijn gewild door bedrijven en particulieren. Vooral bedrijven hebben een grote behoefte aan goede borden. Ze worden vaak gebruikt om informatie te verstrekken, de weg te wijzen of reclame te maken. Maar ook particulieren bestellen bordjes voor in huis, de tuin of een andere buitenruimte, om orde te creëren of als decoratie op de deur of de gevel. Zelfontworpen borden op een eenvoudige en snelle manier bestellen wordt door velen gewaardeerd.

Wij bieden een breed assortiment van verschillende materialen die geschikt zijn voor binnen en buiten. Door zelf de kleuren, de vorm, het lettertype en de bevestigingsmethode te kiezen en dankzij de mogelijkheid om een eigen afbeelding te uploaden, kun je precies het bord ontwerpen dat bij jouw bedrijf of huis past.

Tekstborden voor alle wensen – wij helpen je!

Bij ons kun je direct online je eigen tekstbord ontwerpen of je laten inspireren door onze voorbeeldborden. Onze voorbeeldborden kunnen je helpen als je zelf een vergelijkbaar bord wilt maken. Klik op het betreffende tekstbord en pas het vervolgens aan je eigen wensen aan.

Heb je vragen over onze borden of materialen, wil je hulp bij het plaatsen van een bestelling of ontvang je graag een offerte? We helpen je graag!

Wat vinden onze klanten?