Kun je niet vinden wat je zoekt?

In de Bordenautomaat kun je je eigen borden ontwerpen. Bepaal zelf onder andere de tekst, kleuren en vormen.

Ontwerp uw bord hier

Informatie over Covid-19-borden

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je handen te wassen, handdesinfectiemiddel te gebruiken, in je elleboog te hoesten en niezen en afstand te houden. Om de verspreiding van het coronavirus of COVID-19 in de samenleving te voorkomen, moeten we de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en de WHO volgen.

Het is ongelofelijk belangrijk om deze informatie onder alle delen van de maatschappij te verspreiden, in verschillende talen en via verschillende kanalen. COVID-19-bordjes met duidelijke instructies over wat je moet doen en laten kunnen het verschil maken.

Ontwerp eigen coronaborden in de Bordenautomaat, met symbolen en plaatjes ter verduidelijking.

COVID-19-borden

Een coronabord of COVID-19-bord kan op verschillende manieren vormgegeven worden, afhankelijk van je boodschap. Bij de ingang van de huisartsenpraktijk of het ziekenhuis kan bijvoorbeeld een COVID-19-bordje worden opgehangen voor bezoekers of patiënten met daarop de tekst 'We verzoeken u buiten te wachten indien u koorts heeft, hoest of andere luchtwegklachten heeft'.

Bij de toiletten kunnen COVID-19-bordjes opgehangen worden die in stappen duidelijk maken hoe je je handen moet wassen om ziekteverwekkers zo veel mogelijk te verwijderen. Met duidelijke plaatjes kan de ontvanger de boodschap beter begrijpen.

Je kunt de coronaborden helemaal naar wens ontwerpen: van een materiaal naar keuze, in de kleur, de vorm en het lettertype die jij wilt en met symbolen en plaatjes die de boodschap duidelijker maken. Ontwerp je eigen bord in de Bordenautomaat.

Montage-instructies – sticker

Wat vinden onze klanten?