Ga naar de hoofdinhoud

Zakelijke klant? -20% korting op bestellingen van meer dan €500 - sales@bordenmax.nl

Deurbord van eiken met zwarte tekst

Houten borden, 270x150 mm, Hout, Hangend

€49.39

Prijs incl. BTW

Tevredenheidsgarantie
Snelle levering

Productinformatie

Type:

Houten borden

Breedte:

270 mm

Hoogte:

150 mm

Dikte:

4 mm

Materiaal:

Hout

Bevestiging:

Hangend

Productomschrijving

Een deurbord is een welkomstgebaar voor bezoekers, of het bordje nu voor je huis, winkel of bedrijf bedoeld is. Daarom is het belangrijk dat het bord duidelijk is. Een bord op de voordeur kan uitnodigend en warm zijn of juist neutraal.

Het bord kan duidelijk maken dat niemand door de deur mag of dat de deur een alarm heeft. Hoe het bord eruitziet hangt volledig af van wat de persoon aan de andere kant van de deur wil overbrengen. Het is het meest gebruikelijk dat een deurbordje aan de buitenkant van de entree wordt geplaatst om bezoekers te verwelkomen.

We bieden deurbordjes van verschillende materialen in verschillende uitvoeringen. Kies tussen aluminium, plastic, acryl, messing, hout, vinyltekst (contourgesneden tekst en afbeelding van vinyl) of contourgesneden borden (acrylaat). Je bepaalt zelf hoe je deurbordje eruitziet door een materiaal, bevestiging, kleur, vorm en ontwerp te kiezen.

Meer dan alleen een naambordje op de voordeur

De meesten zullen een deurbord associëren met een 'hier woont'-bordje, een uitnodigend bordje op de voordeur dat duidelijk maakt wie er in het huis woont. Als je een eigen bordje voor op de voordeur wilt ontwerpen is het belangrijk het bord persoonlijk te maken en na te denken over welk gevoel je wilt overbrengen.

Een uniek deurbordje laat niet alleen weten wie er woont, maar kan ook de interesses en de persoonlijkheid van het gezin weergeven. Probeer eens verschillende dingen in onze bordenautomaat. Kleur, vorm en stijl kunnen een groot verschil maken!

Een deurbordje hoeft niet alleen op de voordeur te hangen, maar kan ook binnenshuis voor andere doeleinden gebruikt worden. Persoonlijke bordjes kunnen laten zien van welk kind een kamer is of kunnen de wc aangeven.

Deurbordjes zijn ook heel geschikt om duidelijk te maken wie zich in welke kamer bevindt, bijvoorbeeld op een kantoor of in een bedrijf. Zo'n bord kan ook de openingstijden laten zien of als adresbordje fungeren. In openbare ruimtes zie je ook vaak een bordje op wc-deuren, op de deur van een schoonmaakhok of om aan te geven dat een kamer privé is

Montage-instructies Schroef 

Wat vinden onze klanten?